Yoga med kærlig venlighed

Yogaen består af mange elementer, blandt andet Yamas og Niyamas, som kan fungere som rettesnore på vejen mod klarhed. Ahimsa er den første Yamas og betyder “Non-violence”. Det er et løfte om at agere i kærlig venlighed, overfor dig selv og andre.

Min egen rejse ind i yogaens verden, har været lang. Jeg forelskede mig hurtigt i det, men hvad var “det”? Hvorfor var yoga så fedt? Det fysiske var sjovt, men ALT det andet skulle jeg ikke have noget at gøre med, indtil jeg til sidst overgav mig og hele min verden ændrede sig.

Jeg vil gerne dele rejsen med dig.

Kort fortalt handler yogaen om at komme hjem til os selv og gøre op med den uvidenhed vi har; Uvidenheden om vores højere selv. Eller sagt på en lidt mindre højpandet måde; At alt hvad vi har brug for, alt hvad vi skal være – det er vi allerede.

Velkommen hjem til dig selv.

Hvem er jeg?

Maria Eliasen

Jeg er 32 år gammel og bor i Køge med min mand og datter. Første gang jeg mødte yoga, var jeg meget skeptisk og de første par år, forlod jeg altid klassen inden Savasana (den sidste, liggende afspænding), fordi jeg slet ikke kunne holde ud at være alene med mine tanker.
Jeg sejlede gennem den ene depression efter den anden igennem mine teenageår, men siden jeg var til min første yogaklasse som 18-årig, har jeg haft en værktøjskasse og et kendskab til mig selv, der har hjulpet mig igennem svære tider på en sundere måde.

I 2021 påbegyndte jeg min yogalæreruddannelse hos Kula Yoga, og i 2022 begyndte jeg at undervise i Nords Klinik, sideløbende med min uddannelse.

Derudover underviser jeg Yoga og Mindfulness på Hastrupskolen i valgfaget Eksistens for 9. klasse og er tilknyttet. Du kan se meget mere om mine forskellige samarbejdspartnere her.

Mine samarbejdspartnere inkluderer:
Suavida.dk
Køge Ungdomsskole
Sanghaven

Uddannelse:

200 timers Hatha Vinyasa uddannelse v. Kula Yoga.
Restorativ Yoga uddannelse v. Restorativ Livsstil
Aerial Yoga v. Blå Himmel Yoga
Yoga og hypermobilitet v. Sam Bruun-Lund

Alle de flotte titler/betegnelser betyder egentligt bare at jeg:

– Er uddannet inden for klassisk yoga og yogafilosofi
– Har stor viden om skadesforebyggelse i Asanas (fysiske stillinger)
– Tager min rolle som underviser seriøst og uddanner mig løbende, for at kunne tilbyde dig den mest kompetente og inspirerende undervisning som overhovedet muligt.

yoga alliance certificering
yoga alliance certificering

Jeg er certificeret RYT200 via det internationale Yoga Alliance forbund og medlem af Danske Yoga- og meditationslæreres brancheforening.

Kunne du tænke dig at tilmelde dig et forløb?

Du er meget velkommen