Opdateret d. 18.10.2023

Velkommen til Yogiro

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på www.yogiro.dk

Kontaktinfo

Yogiro, v. Maria Eliasen

BIllesborgvej 57

4600 Køge

Telefon: 28518910

Mail: maria@yogiro.dk

CVR: 38010719

Kontakt os/kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail maria@yogiro.dk. Så vil jeg gøre mit bedste for at svare på dine spørgsmål.

Betaling

På Yogiro.dk kan der betales med DanKort, Visa og MasterCard. Der tillægges ikke gebyr på betalingskort. Ved køb af yogaforløb, prøvetimer og fordybelsesklasser trækkes pengene med det samme, da der ikke afsendes en fysisk vare. Du modtager en ordrebekræftelse på mail der gælder som din faktura. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved køb af fysiske produkter som yogaudstyr, trækkes pengene først når produktet er afhentet/afleveret. Ved tilmelding til yogaforløb + køb af udstyr, trækkes pengene med det samme for at din tilmelding er gået igennem. Du kan derfor med fordel dele din ordre i to, hvis du ønsker at vente til afhentning/aflevering med at pengene bliver trukket.

Det er pt. ikke muligt at betale med direkte bankoverførsel.

Kontonummer: 9030655858
Reg: 2360
Bank: Nordea

Alle priser hos Yogiro er angivet i DKK og beløbet er ekskl. Moms jvf. Momsloven §13 stk. 1, hvor det beskrives at yoga er fritaget for moms.

Der tillægges 25% moms til varer med yogaudstyr.

Levering

Ved køb af yogaforløb, prøvetimer eller fordybelsesklasser betaler du ikke fragt. Vælg derfor denne mulighed i kassen.

Yogaudstyr afleveres eller afhentes efter aftale. Du vil blive kontaktet på mail efter dit køb, hvorefter vi aftaler om jeg medbringer dit udstyr til en klasse, om du vil afhente det eller faktureres for forsendelse.

Julekalender 2023

Betaling foregår via platformen EasyMe. Tilmeldingen er bindende. Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Maria Eliasen. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt og adgang gælder kun for den pågældende, der har købt produktet.

Der er ikke moms på julekalenderen jvf. Momsloven §13 stk. 1, hvor det beskrives at yoga er fritaget for moms.

Kvittering

Du vil efter din bestilling her på siden modtage en kvittering, der bekræfter din plads/pladser på det hold du har tilmeldt dig eller det yogaudstyr du har bestilt. Kvittering for købet sendes til den indtastede e-mail. Du er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

Skriv gerne navn + mailadresse i kommentarfeltet, hvis du har bestilt pladser for andre end dig selv.

Fortrydelsesret yoga

Tilmelding til workshop, forløb og fordybelsesklasser er bindende. Det er altså ikke muligt at få pengene retur ved eventuelt afbud. Du er dog altid velkommen til at sælge din plads videre til en anden.

Kontakt skal ske på mail maria@yogiro.dk eller telefon 28518910.

Fortrydelse af køb af fysiske produkter

Ved køb over Internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Kontakt maria@yogiro.dk og send produktet tilbage til:
Maria Eliasen/Yogiro
Billesborgvej 57
4600 Køge

Vær opmærksom på du selv holder udgifterne for tilbagesendelse, samt ansvar for at produktet når sikkert frem. Produkter tages ikke retur hvis:

  • Du har haft varen taget i brug.
  • Hvis det vurderes at varen lugter af røg eller vaskemiddel/parfume
  • Der er hår, mærker eller snavs på produktet.

Indsamling af personlige informationer

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger ved dit køb: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden:
Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og evt. helbredsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med et køb her på siden.

Ansvar holddeltagelse

Al udførelse af træning i Yogiro sker på eget ansvar. Maria Eliasen kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader, bivirkninger efter deltagelse på forløb, kurser eller workshops. Dette gælder også for eventuelle skader sket ved deltagelse på vores hold og til træning. Kontakt altid din læge/behandler inden du starter på et nyt træningsforløb som eksempelvis yoga eller anden fysisk krævende forløb/uddannelse.

Man kan komme til skade på vores hold, som ved al anden fysisk aktivitet, og derfor gør vi opmærksom på, at du har ansvar for din egen krop og for at lytte til din krop. Maria Eliasen kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader.

Der er mennesker, der er kommet til skade under udførelse af yogastillinger og derfor gør vi på det kraftigste opmærksom på, at al yoga leveret via Yogiro/Maria Eliasen er på eget ansvar.

Sygdom og afbud

Ved sygdom bedes du melde afbud på telefon 28518910 (en SMS er nok) eller på mail maria@yogiro.dk

Ved egen sygdom/forhindring i at deltage på klassen refunderes klassen/beløbet ikke.

Hvis underviseren er syg vil klassen blive rykket til et andet tidspunkt.

Sikkerhed

Hos Yogiro foregår al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord er det kun betalingsindløseren, der har adgang til dine data. Hverken Maria Eliasen eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Yogiro er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige, og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, tastefejl, udsolgte varer samt moms- og afgiftsændringer. I bestræbelserne på at undgå svindel med kreditkort, forbeholder Yogiro/Maria Eliasen sig retten til at afvise en handel samt eventuelt forlange betaling via bankoverførsel.